Vrijdagmiddag kom ik thuis van de kinderyogales die ik heb gegeven op de BSO hier in de buurt. Manlief springt op de bartafel, z’n favoriete nieuwe hangplek ๐Ÿ˜‰ en zegt: hebben we volgende week zaterdag wat te doen? Ik: “uhhh, nee, nog niet?” Hij: “De trainer belde, er is een plekje vrij op de training. Hij houdt het nog eventjes vrij voor ons.”

Wauw.. Uhhm… Dit gaat allemaal wel heel rap! Niet dat dat erg is, maar ik zit nog te worstelen met het huiswerk. Want vragen als: “Wat zijn jullie regels?” zijn toch lastig te beantwoorden zonder kinderen in huis. Bedoel, F. zal niet zomaar op de muren gaan tekenen of op de bank springen of de hond van de burenย pesten. Haha! Dus we hebben wel een heleboel ongeschreven ‘regels’, maar die lijst is eindeloos En elk kind is weer anders en heeft weer andere regels nodig. Denk dat ik dat maar op ga schrijven ๐Ÿ˜‰

Maar goed, we kunnen beide data, dus waarom niet. Ik heb de trainer nog even gebeld om te vragen of de tweede trainingsdag dan ook vooruitschuift. En ja, dat is het geval! Dus we zijn begin/half maart al klaar met het traject als we beetje opschieten met het huiswerk! ๐Ÿ˜‰ Het tempo ligt hoog! Dus dit weekend maar weer even het huiswerk erbij pakken…!

Stay tuned! Het kan zomaar ineens weer helemaal anders zijn ๐Ÿ˜‰

 

P.S. Mocht je de andere blogposts niet allemaal gelezen hebben: ’training’ = voorbereidingsprogramma pleegzorg (STAP)