Na de stedentrip de werkmap nog niet binnen. Dus even gemaild op de laatste dag van het jaar. Ik kreeg echt meteen reactie en werd niet veel later gebeld door de administratie. Of ze het even langs mocht komen brengen. Ik zeg: “ja, tuurlijk. Maar wij gaan nu wel richting mijn ouders om oliebollen te bakken”. Toen vroeg ze: “waar wonen zij? Want misschien ligt het op de route. De werkmap past nl. niet door de brievenbus.” Ahhh… Vandaar dat het nog niet was gelukt! 😉

Dus onderweg naar mijn ouders even de map opgehaald. Bomvol artikelen en informatie die we moeten lezen. Poeh! Maar wel interessant! Hoop te lezen in het nieuwe jaar!

Even later belde een van de trainers: zijn jullie thuis, dan kom ik de werkmap brengen! Wat bleek: hij was al een aantal keer langs geweest met de map, maar we waren niet thuis. Wisten wij veel dat ze dat zelf kwamen bezorgen 😉 Wij zochten naar een papiertje in de bus van een postbezorger of een pakketje bij de buren of iets in de brievenbus. Miscommunicatie! Haha! Maar we hebben ‘m, en daar gaat het om!

Nu eerst oliebollen eten [ik weet dat dit pas ergens in februari wordt gepubliceerd, maar dat maakt niet uit!] en vanaf volgende week weer vol aan de slag met het huiswerk en dan half februari de eerste training… Spannend!