ERVARINGEN

Hier delen andere vrouwen hun persoonlijke verhalen over hun buitenbaarmoederlijke zwangerschap en ervaringen daarna met zwanger worden. Vaak indrukwekkend, intiem en soms heftig en emotioneel. Maar vooral heel fijn, om verhalen te lezen waar je herkenning in kunt vinden. Dat je niet de enige bent.

Wil jij je eigen verhaal delen?

Wil jij ook jouw verhaal delen op Buiten-verwachting.nl? Dat kan én is heel fijn voor andere vrouwen die in onze voetsporen treden. Ik hoor altijd dat het zo fijn was lotgenotenverhalen te lezen. Vond ik zelf ook. Je kunt veilig je verhaal hier delen. Je kunt kiezen of je het onder je eigen voornaam wilt delen of met een pseudoniem (mag je zelf kiezen of door mij laten doen). Max. 2 A4’tjes in Word. Heb je het al in Word en vind je dat makkelijker? Mail het dan naar verhaal@buiten-verwachting.nl

Deel mijn verhaal:

14 + 4 =

FACEBOOK COMMUNITIES

Wil je ervaringen delen met vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt?

Heb jij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap meegemaakt? En wil je er met iemand over praten? Of op zoek naar erkenning en herkenning? Wees welkom in onze groepen! Op Facebook kun je lid worden van de Buiten Verwachting communities. Dit zijn besloten groepen met ervaringsgenoten, waarvan buitenstaanders niet kunnen zien wat jij post of dat je lid bent. Iedereen die lid is heeft een buitenbaarmoederlijke zwangerschap meegemaakt of zit nog midden in het proces. In deze groepen ben je van harte welkom om je verhaal te doen, al je vragen te stellen en je twijfels, zorgen en ervaringen te delen. 

Je hebt een buitenbaarmoederlijke zwangerschap meegemaakt en het lijkt je fijn ervaringen te lezen of delen met andere vrouwen. Daarvoor is de groep Buitenbaarmoederlijke zwangerschap/bbz.

Als je weer bezig bent met zwanger worden, is het fijn dat proces te delen met vrouwen die hetzelfde hebben doorgemaakt. Daarvoor is de groep Zwanger worden na bbz.

Als je weer zwanger bent - spannend én hopelijk op de goede plek dit keer - na je buitenbaarmoederlijke zwangerschap, dan kun je terecht in de groep Zwanger na BBZ.