osteopaat na bbzNet voor- en nadat ik naar de osteopaat was geweest die bekend staat om het ‘zwanger maken’ van vrouwen, schreef ik daar uiteraard al twee posts over: Wonderosteo I en Wonderosteo II.

Het is nu tijd om de balans op te maken.

De claim:
“Binnen 3 maanden na de behandeling zijn de meeste vrouwen zwanger”

Het resultaat: 
Helaas pindakaas! MYTH BUSTED! Hoewel een collega + zijn voetbalmaatje + een yogi van de zwangerschapsyoga wél zo snel zwanger waren na de osteopatische behandeling, ben ik helaas niet één van de gelukkigen. En ik geloofde er echt héél hard in. Ik weet nog dat ik met m’n mam op het terras zat na de behandeling en dat ik zei: Ik ben niet meer bang om nog een bbz te krijgen. Het zat gewoon niet goed voor de bbz en nu weer wel! Dus hoeft het ook geen tweede keer te gebeuren.

Dat vertrouwen, dat geloof heeft ook niet gewerkt. M’n lijf wil gewoon niet zwanger worden. Niet nu.

Accepteren is het lastigst. Loslaten is zo moeilijk. Er is zoveel onzekerheid, zoveel onduidelijk. De angst is inmiddels ook gewoon weer terug. Het gevoel bekruipt me gewoon telkens bij elke ongewenste druppel rood die ik aantref: er is meer aan de hand; dit klopt niet. Mijn menstruatie begint met bruin en zelfs zwart bloedverlies. Dit duidt op oud bloed. Maar dat betekent dus dat er nog oud bloed rond zwerft daaro. Geen prettig gevoel. Ook gezien het feit dat ik dit echt nooit heb gehad in de 13-14 jaar vóór de bbz dat ik ongesteld werd. Ik maak me zorgen. Steeds meer…

Houd je taai en liefs! ♥