vals positief zwanger worden na bbzIk voel me zo dom… Gisteren op dag 25 (ong. 8-9 dpo) getest omdat ik zo helder had gedroomd over een knalpositieve test. De vorige keer dat ik droomde dat ik zwanger was (ook op dag 25), was ik dat ook. Dus dacht, waarom niet. Ik had nog twee van die ‘uiterst gevoelige zwangerschapstesten’ liggen van Zwanger & Kids, die ik bij de ovulatietesten had gehad. En ja hoor.. Superlicht tweede streepje.. F. zag het maar met moeite, maar de dames in de Amerikaanse supportgroup op Facebook zagen het ook. Meteen hoopvol en zelfs een beetje blij. Maar later op de dag dacht ik: het is vast vals positief, het kan vast niet zo zijn. Vandaag nog maar eens getest, zelfde merk, zelfde test: krijtwit… 🙁

Toch een beetje verdrietig stiekem.. Alle hoop is meteen weer weg.. En ik voel me stom..

Op naar ronde 15..

Liefs <3