hartverwarmende berichtjesWauw… Meteen als ik wakker word en op m’n telefoon kijk, zie ik al dat er enorm veel likes en reacties zijn gekomen op mijn bericht. Allemaal lieve reacties. Ik heb ook wat privé berichtjes van lieve vrouwen die hun verhaal ook delen. Die blij zijn dat ik het gedeeld heb. Of die mij een hart onder de riem willen steken dat het ook voor ons ooit wel zo gaat zijn. Reacties van mensen van vroeger, oud-klasgenootjes van de basisschool, van de universiteit die ik lang niet meer heb gesproken, etc. Echt heel bijzonder.

Een greep uit de reacties:

“Wat mooi en goed geschreven, je post helpt zeker tussen al het blije babynieuws op FB – het kan ook anders lopen. Je scheef het zelf al, het lijf is ingenieus en kan heel veel hebben. Ik hoop dan ook voor je dat het in de toekomst gewoon meewerkt om je wens te laten vervullen. Sterkte!”

“Wat heftig! Ik kende het wel, maar wist niets over de gevolgen… heel veel sterkte!”

“Veel liefs, een dikke knuffel en dankjewel.”

“Veel respect voor jullie dat je dit wilt delen! En mooi onder woorden gebracht! Dit bevestigt ook maar weer dat kinderen een geschenk zijn wat je mag krijgen en dat je ze niet zomaar ‘neemt’, wat je wel eens hoort van anderen. Ik hoop dat jullie in de toekomst ook van een wonder(tje) mogen gaan genieten!”

“I’m so sorry to hear that. But I think it’s great that you’re sharing that and trying to raise awareness for it. I’ll keep my fingers crossed for you that you’ll still have the happy news to tell one day! Lots of love.”

“Indrukwekkend verhaal om te delen! En een goed voorbeeld van hoe patiëntbeleving minstens zo belangrijk is of minstens zo heftig kan zijn als de aandoening of ziekte zelf (zo wordt dat onze studenten Geneeskunde ook standaard bijgebracht).”

Mensen spreken me de dagen daarna ook nog aan. Het is echt overweldigend. We voelen ons heel dankbaar voor alle lieve, meelevende en hartverwarmende reacties en berichtjes! ♥ Het doet ons – ook al is het alweer een jaar geleden – heel veel goed! Toch blij dat ik het gedeeld heb 🙂

 

Liefs <3