Huiswerk ingeleverd en meteen drie dagen later huisbezoek van pleegzorg. In het kader van de training. Op een woensdagavond. Eigenlijk gewoon heel gezellig. Kop thee, paar stroopwafels. Aan de keukentafel! Gekletst over van alles en nog wat. Over basale dingen als onze tuin, die niet om aan te zien is momenteel, maar ook over onze relatie, familie, ideeën over pleegzorg, opvoeding, kinderen, onze eigenschappen, krachten en aandachtspunten, etc. Vooral naar aanleiding wat we hadden geschreven.

Wij nog stress om het hele huis van top tot teen op te ruimen… Niet dat ze daar in trappen natuurlijk, maar toch… Rondslingerende kleren en wasgoed, staat toch al gauw rommelig en zo laat je je huis niet met een relaxt gevoel zien. Vinden wij 😉 Dus flink aan de poets geweest afgelopen dagen. Vervolgens hebben ze dus alleen de hal, woonkamer/keuken gezien. Hahaha!

Morgen wordt het het tweede huiswerk op gestuurd. Een aantal casussen van kinderen die je mogelijk in huis kunt krijgen. En onze omgeving moet aan de bak: als referenten optreden en een aantal vragen beantwoorden over onze sterke punten en aandachtspunten. Spannend!