ARGHH! Een half uur na het pendelen ontdekte ik op het toilet wat bruinverlies. Op dag 25, ongeveer 11 dpo. Eigenlijk te vroeg. En eigenlijk wist ik het toen al… Ongesteld… Maar goed, je blijft toch die stomme hoop houden… Je weet het tenslotte maar nooit!

Maar het kwam weer traag op gang met bruinverlies. En vervolgens toen het wel duidelijker was dat dit toch echt een menstruatie was, liep ik weer tegen dezelfde dingen aan: het vloeit niet, het stroomt niet, het is erg weinig, ik heb in theorie maar 1 normaal maandverbandje of nodig voor de hele dag (in de praktijk om hygiënische redenen uiteraard meer), veel stolsels, eindig met bruinverlies… Totaal dag of 10… Dat klopt gewoon niet!

Enne.. De symptomen die ik weer allemaal dacht te hebben, waren natuurlijk weer allemaal onzin! *zucht* Gelukkig kan ik er zelf wel om lachen… Symptom spotting is zo nutteloos, maar goed.. Eén troost: ik ben zeker niet de enige! 😉

Maar om een lang verhaal kort te maken: ik heb nu echt besloten om weer naar de acupuncturist te gaan en dan ook te gaan werken met kruiden. De afspraak staat al! Ben benieuwd… Nu moet het toch echt een keer opgelost worden!