Wat hebben we een geluk met de vrienden om ons heen. En met hun kindjes! Vrijdag spontaan friet gegeten bij vrienden en onze twee kleine vriendjes van 4 en 2. Zo gezellig! Ooit vroeg de oudste, hun zoon, aan zijn moeder: wanneer komen mijn vrienden weer? *smelt* We gingen met ze naar de Efteling, superleuke ervaring! We mogen met ze dollen en stoeien en mee om ze naar bed te brengen, ze mogen ze troosten en voorlezen en we krijgen een kusje of een knuffel.. Die momenten zijn voor ons echt onbetaalbaar! Ik weet niet of ze dat beseffen… Juist nu het bij ons nog niet (we geven het nog niet op) lukt, is het heel fijn en waardevol om een band op te mogen bouwen met kinderen om ons heen. Dat we een soort ‘oom’ en ’tante’ kunnen zijn.

En die band opbouwen mag ook van vrienden met hun acht maanden oude zoontje, die gisteren gezellig langskwamen. Zo heb ik nog even piano gespeeld met hun vrolijke binke en F. heeft gezellig met ‘m gespeeld. Heel leuk! Al vanaf de kraamvisite duwden ze hun zoontje bij ons in de armen. Hij heeft regelmatig in een van onze armen geslapen. En ook als hij een beetje huilde mochten wij hem troosten in plaats van dat hij meteen weg werd gepakt door een papa of mama. Voor ons zo bijzonder en waardevol! Dat vertrouwen dat ze in ons hebben, is ons heel veel waard!

We hebben geluk dat we zo betrokken mogen zijn in het leven van deze koters! Als jullie dit lezen: dankjewel! Love you! ♥