Muziek kan veel steun geven en helpen bij de verwerking. Toen ik dit nummer hoorde, net na m’n operatie, heb ik onbedaarlijk zitten huilen… Maar soms is dat gewoon even lekker én nodig! Jennifer Ewbank schreef dit prachtige liedje I’ll Find You over de miskraam die ze heeft gehad. Maar ook heel herkenbaar als je een buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt gehad. Vond ik…

I’ll find you – Jennifer Ewbank

Little life inside of me
I’m sad to say that you weren’t meant to be
Little love inside I feel
With you I’ve had my eyes and see the world like me
You, You I lost you
If only you were here to call me mum
I know that I’d be proud of who you had become
Your daddy says that you’ve become a star
So every night I wonder if you are
You, you, I’ve lost you
You, you, I will find you in heaven

Daddy says that you’ve become a star
Although you’re far, I can see you are
You, you, I’ve lost you
But I will find you

I’ll never hear you speak
I’ll never hear you laugh
and you will never run or feel the sun
But I hope you know that I love you
and I feel you
you