fingers-crossedBlij! Voor anderen misschien gek om heel enthousiast over te zijn, maar voor mij toch nog steeds bijzonder*: we hebben het weer ‘gewoon’ gedaan!

Donderdag heb ik een knalpositieve ovulatietest. Google (en het LUMC) adviseert om diezelfde avond en/of de volgende ochtend nog s#ks** te hebben, want binnen 24 tot 48 uur springt m’n ei en dan liggen de zaadcelletjes er helemaal klaar voor! Na het lesgeven kom ik laat thuis, zijn we allebei moe en toch ook gespannen, dus krijgen we ruzie. Niet bevorderlijk voor de sfeer.. Net nu! We besluiten het gewoon maar te laten voor wat het was, want zo een kind verwekken is sowieso niet leuk…

De volgende ochtend is de storm weer gezakt en kruipen we toch nog even bij elkaar voor het werk. En in plaats van de inmiddels vertrouwde attributen te gebruiken, doen we een poging het gewoon leuk met elkaar te hebben! En die pakte goed uit! 😀

Stiekem hoor ik een stemmetje zeggen: “Als je deze maand niet zwanger bent, dan weet ik het ook niet meer hoor!” Perfecte timing, fijn gehad samen (schijnt ook te helpen) en gewoon omdat het na 6 maanden toch wel een keer leuk is! 😉 Het lange wachten kan weer beginnen… Fingers crossed!

 

* zie ook blog ‘Kinderwens
** De reden dat ik dit zo schrijf, is omdat er vanuit verschillende ‘vreemde’ websites wordt doorgelinkt naar deze blog. Google stelt dit niet op prijs en rankt deze website lager. Terwijl het over heel wat anders gaat!