Jeeeee! Ik mag aan de Chinese kruiden die ik per post heb ontvangen 2 weken terug! Pfff… Wat was het lang wachten zeg. Ik geloofde helemaal niet dat ik zwanger zou kunnen zijn van die ene keer, maar toch, je weet het nooit. En als je menstruatie dan uitblijft een paar dagen, dan ga je toch weer aan je intuitie twijfelen. ARGH! Maar nee hoor, eindelijk was het daar dan! En kan ik lekker gaan starten met die Chinese kruiden die mijn probleem moeten op gaan lossen 😀 Want dat mocht pas als ik ZEKER zou zijn dat ik niet zwanger ben, omdat het anders niet goed zou zijn tijdens de bevruchting of innesteling of voor de vrucht. Logisch, maar het wachten was killing dit keer… Uitgerekend nu!

Vertrouwen

Ik heb er gewoon nog steeds superveel vertrouwen in. Daarom geloofde ik ook niet dat ik zwanger kon zijn, want ik geloof ook heel erg in de diagnose ‘bloedstasis in de uterus’, wat eigenlijk betekent in ‘normale’ taal: stilstand van het bloed in de baarmoeder. Het stroomt niet. Klopt helemaal met mijn gevoel/intuitie. Dus ik hoop dan ook dat dit dé manier gaat zijn om de boel daar weer een beetje te laten stromen en tot leven te wekken 😉 Can’t wait!

Ik werd wel langzaam gek de afgelopen dagen… Pff! Helemaal geen symptomen, behalve veel pukkels en gevoelige/zere tepels. Normaal heb ik niet zoveel pukkels en zere borsten en juist geen zere tepels. Maar ja, echte zwangerschapssymptomen waren het ook niet. Toch maar getest op de dag dat ik m’n ongesteldheid verwachtte: negatief. Natuurlijk. ARGH!

Onzekerheid

Maar toch bleef m’n temperatuur nog hoog. En dat kan een teken zijn van… Precies, zwangerschap… Was begonnen met temperaturen voor de ‘cycluscheck’ die ik met de gynaecoloog ga doen. Ook al moest ik dat van mijn gynaecoloog in mijn eigen zkh helemaal niet, toch doe ik het maar, want de second opinion gynaecoloog noemde dat wel. Kan maar beter zoveel mogelijk info verzamelen, vond ik zelf! 😉 En nu kwam het wel goed uit… Want vanochtend was m’n temperatuur ineens toch gezakt en wist ik eigenlijk wel dat ik gewoon vandaag ongesteld zou worden. En dat was ook zo! Jee, leve de thermometer! 😛 Eindelijk iets waar ik wel van op aan kan! 😉

Maar echt op gang als vanouds is het  niet hoor… Het is maar weer lafjes… Dus kom maar op met die – vast heel vieze – Chinese kruiden! Hoppa! Eindelijk weer iets doen! 😀